Pages

19 Sep 2015

#1st POST for Another New Beginning

Hi Assalamualaikum.
Buat sekian lamanya...

Alkisahnya, website ini, telah dijangkiti virus, yang entah macam mana kau dapat eh. Kiranya dah bertahun tahun mereput dalam simpanan website. uuh.
Sudah pasti, membuatkan aku demotivated...apa lagi bila aku ada ambil inisiatif dengan delete semua post...tanpa buat sebarang backup. Entah...fikiran pada waktu itu mungkin dangkal dan terlalu cepat dan kalut membuat keputusan barangkali. Sedih lah jugak. Ada posts yang dengan effort yang semacam aku buat...hilang, vanished in the thin air. Hilang macam tu je. Sayang. Tidak mengapa, ada hikmahnya.

Kita mulakan sesuatu yang baru ek.

Keep yourselves motivated, people!!! Allah yuftah alaikum!


No comments:

Post a Comment

Dalam diri selembut sutera kau miliki iman yang teguh,
in shaa Allah.

Best of the week!